Wethouder Joëlle Gooijer van jeugd, ouderen en armoede, opent nieuw inloopspreekuur Geldzaken voor Elkaar

Op woensdag 29 maart is een nieuw inloopspreekuur geopend. Hier kan voortaan iedereen terecht die hulp wil bij zijn of haar Geldzaken.

Het was een feestelijke opening, waarbij diverse partijen uit Delft aanwezig waren. Onder andere Delft voor Elkaar, Delft Support, de Sociaal Raadslieden. Isofa/ SchuldHulpMaatje, Humanitas, de Financiële Winkel en Stichting CAV waren vertegenwoordigd.

Geldzaken voor Elkaar is opgezet vanuit de samenwerking tussen Humanitas, Isofa/ SchuldHulpMaatje en Delft voor Elkaar. Manager Elzo Niemeijer van Delft voor Elkaar heette iedereen van harte welkom. Projectleider Mirjam van Herwaarden vertelde over de totstandkoming van het nieuwe inloopspreekuur. Vervolgens kreeg de wethouder het woord. Joelle Gooijer onthulde de banner, met het speciaal voor Geldzaken voor Elkaar ontworpen beeldmerk. Daarna gingen er lekkernijen rond met het beeldmerk erop.

Het nieuwe inloopspreekuur van Geldzaken voor Elkaar is voortaan iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 geopend, aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft. Bij Geldzaken voor Elkaar kun je zonder afspraak je geldzaken bespreken. Via een kort gesprek bekijken we jouw situatie en koppelen we jouw vraag aan de juiste hulp. Kom langs bij de gratis inloop!

Geldzaken voor Elkaar
Elke woensdag
14.00 – 16.00 uur

Heb je een beetje hulp nodig bij je administratie, financiën of schulden?
Het kan iedereen overkomen. Blijf niet zitten met je vragen, met hulp kom je verder! Bij Geldzaken voor Elkaar helpen we je op weg, en zorgen we er samen voor dat jij je geldzaken weer voor elkaar krijgt.

Geplaatst in Berichten.